
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو اردبیل، سیروس محسنزاده، مسئول کمیته مسابقات هیات تکواندو استان اردبیل از برگزاری مسابقات انتخابی نونهالان استان با هدف شرکت در رقابتهای قهرمانی کشور خبر داد و گفت: این مسابقات ویژه تکواندوکاران رده سنی نونهالان (متولدین 11/10/1389 لغایت 10/10/1392) با کمربند قرمز به بالا، در دو بخش پسران و دختران (مرحله دوم) برگزار خواهد شد.
وی به زمان ثبت نام این دوره از مسابقات اشاره کرد و گفت: مربیان میتوانند از تاریخ 3 لغایت 10 اردیبهشت ماه سال 1404 از طریق بانک اطلاعاتی فدراسیون تکواندو نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
محسن زاده با بیان اینکه دارا بودن کمربند قرمز با قابلیت ارتقاء تا مرداد ماه از ملزومات این دوره از مسابقات است گفت: وزنکشی بدون حضور سرپرست یا مربی انجام نخواهد شد.
مسئول کمیته مسابقات هیات تکواندو استان با بیان اینکه برای مسابقات کیوروگی دختران مرحله دوم نیز پیش بینی شده است گفت: نفرات منتخب جهت حضور در مسابقات منطقهای و لیگ متطقهای اعزام خواهند شد.