حضور رئیس هیات تکواندو استان همدان در شهرستان اسدآباد

مجید دیبافر رئیس هیات تکواندو استان در شهرستان اسدآباد حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو استان همدان، مجید دیبافر رئیس هیات تکواندو استان همدان با حضور در اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد با دکتر زیوری ریاست و مهندس فرهادی معاونت اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد دیدار کرد.

در این دیدار علی سهیلی رئیس هیات، صادقی دبیر هیات تکواندو شهرستان اسدآباد و مهندس سعید پرویز از خیرین ورزشی این شهرستان نیز حضورداشتندودرخصوص راه کارهای استراتژیک توسعه همه جانبه تکواندو شهرستان اسدآباد به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

گفتنی است؛مجید دیبافر رئیس هیات تکواندو استان همدان نیز با حضور در شهرستان اسدآباد با مربیان و پیشکسوتان تکواندو این شهرستان دیدار کرد.  

در ادامه مجید دیبافر برلزوم همبستگی ووحدت بین مربیان تکواندو این شهرستان جهت توسعه و رشد بیشتر تاکید کرد.

در این جلسه سهیلی، بسطامی و صادقی نیز حضور داشتند.

لازم به ذکراست؛این دومین سفر شهرستانی رئیس هیات تکواندو استان همدان در یک هفته اخیر به شهرستانهای های استان همدان بود.

  • 00:49
  • 1404/02/08
  • 9018