حضور بانوان داور استان کهگیلویه و بویراحمد در مسابقات پومسه منطقه سه کشور به میزبانی فدراسیون تکواندو

رقابت‌های پومسه قهرمانی آزاد منطقه سه بانوان در تمامی رده‌های سنی، روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه به میزبانی فدراسیون تکواندو برگزار شد و نرگس امیرمحمدی و سحر خلیفه‌ای از داوران استان کهگیلویه و بویراحمد، مسئولیت قضاوت مسابقات را بر عهده داشتند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیأت تکواندو استان کهگیلویه و بویراحمد، رقابت‌های پومسه قهرمانی آزاد منطقه سه بانوان در تمامی رده‌های سنی، روز چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵ به میزبانی فدراسیون تکواندو برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که با حضور ورزشکاران و داوران استان‌های منطقه سه برگزار شد، نرگس امیرمحمدی و سحر خلیفه‌ای از داوران استان کهگیلویه و بویراحمد، به عنوان اعضای کادر داوری این رقابت‌ها مسئولیت قضاوت دیدارها را بر عهده داشتند.

حضور این دو داور در جمع داوران مسابقات، نشان‌دهنده شایستگی، توانمندی و جایگاه مطلوب داوری تکواندوی استان در سطح کشور است و بیانگر اعتماد فدراسیون تکواندو به ظرفیت‌های تخصصی داوران استان کهگیلویه و بویراحمد در رویدادهای رسمی کشوری است.

هیأت تکواندو استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تبریک این موفقیت، برای نرگس امیرمحمدی و سحر خلیفه‌ای در ادامه مسیر قضاوت و فعالیت‌های ورزشی، آرزوی توفیق و سربلندی دارد.

  • 22:17
  • 1405/04/27
  • 4107