سایت رسمی فدراسیون تکواندو ج.ا.ایران

این سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.

حقوق خبری و تصویری سایت
  • کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.
اطلاعات تماس
    آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
    کدپستی: 1931735593

    تلفن : 22242441
    تلفن : 22242442
    تلفن : 22242443

کشاورز: اعزام جوانان به بازیهای کشورهای اسلامی، تصمیم شجاعانه ای بود

سرمربی تیم ملی پاراتکواندو گفت: بدون شک نتایج اعزام جوانان به بازیهای پراهمیت کشورهای اسلامی آینده روشنی را برای تکواندو ایران ترسیم خواهد کرد.

عاطفه کشاورز در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون تکواندو ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: در خصوص نتایج دختران ایران در روز نخست مسابقات کشورهای اسلامی گفت: برای بنده کاملاً مشهود بود که نتایج خوبی حاصل خواهد شد این بازیکنان زمانی که در لیگ برتر بازی می‌کردند از آمادگی خیلی خوبی برخوردار بودند و این نتایج بیانگر تمرینات مؤثر ملی پوشان در اردوهای مؤثر تیم ملی زیر نظر مهروز ساعی و کادر فنی ایشان بود که در این رقابت‌ها اوج عملکرد خود به نمایش گذاشتند.

وی افزود: تکواندو مثل گذشته نیست و در هر رویدادی مربیان تیم‌ها با تاکتیک‌ها و استراتژی‌های به روز و جدید حضور پیدا می‌کنند. تکواندو ایران در حال حاضر جزو کشورهای مطرح دنیا است. قطعاً کشورهای دیگر روی آنالیز بازیکنان ما تمرکز می‌کنند و به همین دلیل بازیکنان مطرح ما باید پیوسته در حال تغییر باشند.

کارشناس تکواندو ادامه داد: اعزام تیم دوم ایران به این دوره از بازی‌ها بهترین ایده‌ای بود که تصمیم گرفته شد. جوانانی که آینده تکواندو ما هستند در این رویداد حضور پیدا کنند. این بازیکنان جوان سال‌ها در لیگ‌های ایران و مسابقات داخلی تجربه کسب کردند و با حضور در رویدادهای بین المللی تجربیات ارزشمندی کسب کردند و تا ۳ سال آینده حتی آمادگی حضور در المپیک را پیدا خواهند کرد. در واقع تصمیم به اعزام جوانان شایسته، انگیزه جوانان با استعداد را برای حضور در تیم‌های ملی افزایش خواد داد.

سرمربی تیم ملی پاراتکواندو با اشاره به تصویر روشن آینده تکواندو ایران اظهار داشت: آینده از آن این جوانان هست که دیدیم در روز اول نتایج درخشانی حاصل کردند و فارغ از هر نتیجه، این جوانان شایسته می‌توانند برای ایران افتخار آفرین باشند. شک نداشته باشید که خواهیم دید تکواندوکاران شایسته، با انگیزه و مستعدی که در رویدادهایی غیر از المپیک و جهانی حضور یافته و تجربه کسب می‌کنند در المپیک و جهانی عملکرد موفقی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تصمیم‌های سخت ولی تأثیر گذاری از هادی ساعی در مدت زمان مدیریت در فدراسیون تکواندو را شاهد بودیم. درخشش تکواندو ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس از نتایج همین تصمیم‌های تأثیرگذار و حاصل برنامه ریزی خوب مدیریت و کادر فنی بوده که به جوانان میدان دادند. ما همیشه از جوانانی چون کیانی، نعمت زاده، سلیمی و برخورداری که با انگیزه در رویدادهای مهم جنگیدند و بهترین نتیجه را گرفتیم.

کشاورز افزود: در ادوار گذشته هم مربیان جوانی داشتیم که نتایج خوبی کسب کردند. در طول چهار سال گذشته به تمام مربیان فرصت کافی داده شده است. تیم ملی مدت کمی است که در اختیار مهروز ساعی قرار داده شده است. تیم ملی قبل از اعزام به مسابقات جهانی بازی تدارکاتی جهت محک زدن بازیکنان نداشت. در رویداد جهانی شاهد استفاده از سیستم جدید کلاه و هوگو بودیم. تمامی کشورها با در اختیار داشتن این سیستم جدید تجربه امتیاز گرفتن با این سیستم را داشتند. متأسفانه ما به دلیل قرار گرفتن در شرایط جنگ و تحریم‌ها قبل از جهانی این موقعیت را نداشتیم. در تکواندو رویداد جهانی واقعاً سنگین است و ما باید به مهروز ساعی به عنوان قهرمان پیشین تکواندو و مربی حال حاضر تیم ملی زمان کافی بدهیم. ایشان تجربیات زیادی چه در زمانی که بازیکن بودند و چه در زمان مربیگری کسب کرده، و باید اجازه بدهیم از تجربیات خود به بهترین نحو در هدایت تیم ملی استفاده کند.

فدراسیون تکواندو در شبکه های اجتماعی

اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

پیوندهای مهم


لیست داروهای ممنوعه 2020

مشاهده

قوانین ، ثبت علامت تجاری

مشاهده

پایگاه خبری شهدای تکواندو

مشاهده

بانک اطلاعات فدراسیون

مشاهده

جشنواره شهید رجایی

مشاهده

تقویم ورزشی سال 1403

مشاهده