این سایت متعلق به فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران می باشد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو استان قزوین، نشست هماهنگی المپیاد ورزشی استعدادهای برتر استان، صبح امروز به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین و با حضور مدیرکل، معاونان، مسئول بازرسی و رسیدگی به شکایات، رؤسا، نواب رئیس و دبیران هیئتهای ورزشی برگزار شد.
در این نشست، بر ضرورت برنامهریزی، هدفگذاری و آمادگی هرچه بیشتر هیئتهای ورزشی برای حضور موفق در المپیاد استعدادهای برتر کشور تأکید شد. همچنین دستورالعملهای مربوط به نحوه آمادهسازی ورزشکاران، اعزام تیمها و حضور در این رقابتها مورد بررسی قرار گرفت.
از سوی هیئت تکواندو استان قزوین نیز استاد مهدی طاهرخانی رئیس هیئت، استاد طاهره محمدی نایبرئیس هیئت و مهندس مجتبی حبیبی دبیر هیئت در این نشست حضور داشتند.
در ادامه، نمایندگان هیئتهای ورزشی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت رشتههای خود، برنامهها، اهداف و پیشبینی عملکرد ورزشکاران در المپیاد استعدادهای برتر را تشریح کردند.
در پایان این نشست نیز بر برگزاری مستمر جلسات هماهنگی تا زمان اعزام تیمها و تلاش برای کسب نتایج مطلوب در این رویداد مهم استعدادیابی ورزش کشور تأکید شد.
اخبار ، تصاویر ، ویدئو و اطلاعیه های ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید